Op zoek naar een leuke Maatschappelijke stage plek?

Gepubliceerd op 17 september 2024 om 15:00

Welkom bij Wahoo Swimming! Als je op zoek bent naar een uitdagende en sportieve maatschappelijke stage, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in de prachtige Bommelerwaard en bieden een geweldige plek om jouw stage-ervaring op te doen.

Bij Wahoo Swimming staan passie voor zwemmen en het bevorderen van een gezonde levensstijl centraal. Als stagiair krijg je de kans om betrokken te zijn bij verschillende aspecten van onze zwemvereniging , zoals het assisteren bij zwemtrainingen, het organiseren van evenementen en het ondersteunen van onze sociale media activiteiten.

We bieden een inspirerende en ondersteunende omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en nieuwe ervaringen kunt opdoen. Bovendien draag je bij aan het bevorderen van de zwemsport en het welzijn van mensen in onze lokale gemeenschap.

Klinkt dit als de perfecte stageplek voor jou? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie en om te solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Wahoo Swimming!

Meer weten mail dan even naar ons via info@wahooswimming.nl

🏊‍♂️💦 #WahooSwimming #MaatschappelijkeStage #Bommelerwaard #Zwemmen #Sport

De leukste zwemvereniging van Nederland