πŸ₯‚ Wahoo Swimming bestaat 1 jaar 🍾

Gepubliceerd op 14 juni 2024 om 00:01

πŸŽ‰πŸŠ‍♂️ **Feestelijk Nieuws Alert! Wahoo Swimming viert 1-jarig Bestaan!** πŸŽ‰πŸŠ‍♀️

Vandaag, op 14 juni, markeren we met enorm veel trots een bijzondere mijlpaal: Wahoo Swimming blaast één kaarsje uit! πŸŽ‚πŸŽˆ

Het afgelopen jaar was een reis vol opwinding, groei en vriendschap. We zijn dankbaar voor elk moment dat we hebben gedeeld met onze leden, coaches en supporters. Jullie hebben Wahoo Swimming gemaakt tot wat het vandaag is - een bruisende zwemvereniging met gepassioneerde zwemmers die elkaar inspireren en ondersteunen.

Van een oud zwembad met twee dagen trainen, zijn we nu uitgegroeid naar twee moderne zwembaden met alle faciliteiten, waar we vier keer per week trainen en onbeperkt fitness aanbieden voor de mensen die dat wensen. Ons ledenaantal is sinds het begin aanzienlijk toegenomen en we hebben schitterende wedstrijden gezwommen in Nederland, België, Duitsland en zelfs Oostenrijk. Samen hebben we grenzen verlegd, records gebroken en herinneringen gecreëerd die een leven lang meegaan. Daarnaast hebben we genoten van leuke borrels, etentjes, en allemaal een prachtig tenue met een gave Arena-backpack.

We sluiten binnenkort dit eerste seizoen af met een heerlijke BBQ en kijken alvast vooruit naar het volgende seizoen, waar ons veel nieuwe avonturen te wachten staan. Als eerste tipje van de sluier kunnen we alvast vertellen dat we een supergaaf evenement gaan organiseren en binnenkort bezoek krijgen van een ware zwemheld.

Aan al onze leden, ouders, coaches en supporters: dank je wel! Jullie maken deel uit van de Wahoo-familie en we kunnen niet wachten om nog vele jaren van succes, plezier en mooie zwemprestaties met jullie te delen. Laten we vandaag proosten op een jaar vol prachtige herinneringen en een toekomst vol belofte. Op naar nog veel meer zwemavonturen samen!

Go Wahoo Swimming! 🌊πŸ’ͺ

#WahooSwimming #1JaarSterk #SamenSterk πŸŽ‰πŸŠ‍β™‚οΈπŸŽˆ