1e zwem-clinic nieuw seizoen

Gepubliceerd op 23 augustus 2024 om 10:09

Gisteren was een bijzondere dag voor Zwemvereniging Wahoo Swimming! Tijdens de trainingsuren in ons zwembad in Andel hadden we de eer om niemand minder dan Sam van Nunen, een Olympisch zwemster van Team NL, te verwelkomen. Samen met onze eigen trainers gaf zij een energieke en leerzame keerpunt clinic aan een enthousiaste groep zwemmers bij Wahoo Swimming.

Deze clinic bood een mooie kans om te leren van een van de besten in de sport en om de techniek van de aanwezige zwemmers naar een hoger niveau te tillen. Het was leuk om te zien dat de deelnemers enthousiast waren, en we zijn trots op iedereen die heeft deelgenomen, We danken Sam voor de waardevolle kennis en inspiratie die zij met ons heeft gedeeld.

Maar dit is nog maar het begin! Deze clinic is de eerste die we dit jaar als Wahoo Swimming  organiseerde. Dit seizoen volgen er clinics voor de vlinderslag, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl. Deze clinics zijn niet alleen toegankelijk voor onze leden, maar ook voor andere zwemmers. Als er na inschrijving nog plekjes over zijn, kunnen ook niet-leden tegen een kleine vergoeding aansluiten en profiteren van de laatste beschikbare plaatsen.

Blijf onze website en sociale media volgen voor meer updates over toekomstige clinics en trainingen. We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen bij deze uitdagende sessies!

#WahooSwimming #Clinic #OlympianInTheHouse #KeerpuntMastery #VlinderslagClinic #SchoolslagClinic #BorstcrawlClinic #RugcrawlClinic #MeerInDeMaak #Andel

#zwemvereniging 

Voor de deelnemers is er via onderstaande link een overzicht naar de foto's die ze daar kunnen downloaden.

Reactie plaatsen

Reacties

Elin
24 dagen geleden

Hoi allemaal!

Ik ben Elin en ik was gisteren bij de zwemclinic in Andel. Het was echt superleuk! We hadden een hele bijzondere gast: Sam van Nunen van TeamNL! Hoe gaaf is dat? Ik heb zoveel nieuwe dingen geleerd en kreeg allemaal toffe tips van Sam en de trainers Patrick en Marieke. Vooral de oefeningen om sneller te zwemmen vond ik heel cool.

Ik heb echt genoten van de clinic en kan niet wachten om alles wat ik heb geleerd toe te passen. Hopelijk zie ik jullie de volgende keer weer!

Groetjes,
Elin (11 jaar)