Limieten GK KB Nijmegen bekend

Gepubliceerd op 4 september 2024 om 12:25

Limieten Gelderse Kampioenschappen Korte Baan 2024

We zijn blij om de details aan te kondigen voor de Gelderse Kampioenschappen Korte Baan 2024, die dit jaar plaatsvinden in het Erica Terpstra Zwembad te Nijmegen. Dit evenementen staat gepland op de weekenden van 9 en 10 november en 16 en 17 november 2024.

De Gelderse Kampioenschappen Korte Baan zijn een belangrijk meetmoment voor zwemmers uit de regio. Alleen zwemmers die de vereiste limieten hebben behaald, komen in aanmerking voor deelname. De limieten zijn zo vastgesteld om een hoog competitieniveau te waarborgen en de beste zwemmers van Gelderland te laten strijden voor de titel.

Belangrijke Informatie:
Locatie: Erica Terpstra Zwembad, Nijmegen
Data:9 & 10 november en 16 & 17 november 2024
Limieten:De limieten voor deelname zijn gepubliceerd en kunnen worden geraadpleegd via de website van Wahoo Swimming. Zorg ervoor dat je je inschrijft voordat de deadline verstrijkt.

Wij moedigen alle zwemmers aan om de limieten te controleren en hun prestaties te optimaliseren voor deze belangrijke kampioenschappen. Het belooft een evenement vol spanning en sportiviteit te worden, waar de top van de Gelderse zwemsport zich zal laten zien.

Overleg met je trainer welke afstanden voor jou van toepassing zijn.