Word Official en Maak het Verschil bij Zwemwedstrijden!

Gepubliceerd op 10 september 2024 om 18:31

Word Official en Maak het Verschil bij Zwemwedstrijden!

Als ouder of verzorger van een zwemmend kind bent u waarschijnlijk bekend met het bijwonen van zwemwedstrijden. U zit dan op de tribune, vaak met een stopwatch of uw telefoon in de hand, en probeert de tijden van uw kind zo nauwkeurig mogelijk bij te houden. Het kan frustrerend zijn als deze tijden niet helemaal overeenkomen met de officiële tijden, vooral als u vanaf een afstand kijkt.

Er is echter een betere manier om betrokken te zijn en een verschil te maken! Door official te worden, kunt u niet alleen de tijden van uw kind en andere kinderen nauwkeuriger registreren, maar draagt u ook actief bij aan het organiseren van zwemwedstrijden. U hoeft niet alleen meer op de tribune te zitten of alleen te rijden; u wordt een essentiële schakel in het zwemseizoen en helpt ervoor te zorgen dat wedstrijden soepel verlopen.

Dit seizoen bieden we weer nieuwe cursussen aan voor aankomende officials. Voor meer informatie over hoe u official kunt worden, neem gerust contact op met Reina van der Wal. Uw betrokkenheid maakt het verschil!