Sponsor Socium Accountants & Adviseurs B.V

Gepubliceerd op 12 september 2024 om 16:24

Sponsoren is niet hetzelfde als ‘gewoon geld geven’.

Dat laatste is een zaak waar wij als Accountants & Belastingadviseurs ons dagelijks mee bezig houden. Als sponsor steunen wij de sporters achter zwemvereniging Wahoo Swimming. Dagelijks zetten deze sporters hun kracht en energie in voor het bereiken van een (gezamenlijk) doel. Dat element van streven naar en het bereiken van een doel raakt ons. De groei die sporters laten zien vinden wij fantastisch!

Als Accountants & Belastingadviseurs streven wij samen met onze klanten naar het bereiken van hun doelen. Wel met het oogmerk dat het een gezamenlijk streven is en we uitgaan van ieders persoonlijke situatie, dat typeert onze rol en manier van samenwerken. We staan als partner naast onze klanten.

Partners willen we zijn van onze klanten, maar ook als team en uiteraard ook als sponsor van Wahoo Swimming. Wel met een kenmerkend verschil: wij zijn specialisten op het gebied van accountancy, belastingen, personeel, subsidies en herstructureringen en Wahoo Swimming voor haar sporters in het opleiden ervan.

Samen streven naar een doel in de vorm van een competitie leidt (vaak) tot topprestaties en dat doen we graag samen met Wahoo Swimming!


Namens Henrik de Weert en Peter Mulder