Stem op Gwyneth van der Spek

Gepubliceerd op 16 september 2024 om 08:50

Stem op Gwyneth van der Spek – Sporttalent van het Jaar 2024!

Met trots willen we jullie laten weten dat Gwyneth van der Spek, een getalenteerde zwemster en sportgenoot/vriendin van Wahoo Swimming, genomineerd is voor de prestigieuze titel Sporttalent van het Jaar 2024! Om deze titel binnen te slepen, heeft Gwyneth heel veel stemmen nodig – en daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Stem en deel!

Zou je alsjeblieft op Gwyneth willen stemmen via de volgende link: Stem op Gwyneth? We vragen jullie ook om dit bericht zo veel mogelijk te delen via jullie social media, WhatsApp-groepen en met vrienden, familie en collega’s. Hoe meer mensen stemmen, hoe groter de kans dat Gwyneth deze bijzondere prijs wint!

Motivatie

Gwyneth is pas twee jaar actief in het wedstrijdzwemmen en heeft in die korte tijd al indrukwekkende prestaties neergezet:

  • Tienvoudig Nederlands kampioen op verschillende afstanden.
  • Drie Nederlandse records verbroken die al decennia lang stonden.
  • Geselecteerd voor de voorselectie van Team NL.
  • Ook in reddingszwemmen heeft ze als eerste in Nederland het certificaat Zwemmend Redder 3 en 4 behaald.

Gwyneth heeft een groot doel voor ogen: ze wil deelnemen aan de Paralympische Spelen in Los Angeles! Haar toewijding is enorm; ze traint zeven uur per week, met vroege ochtendsessies om 05.45 uur en weekendtrainingen. Daarnaast volgt ze maandelijks een trainingskamp in Amersfoort.

Laten we Gwyneth samen helpen haar droom waar te maken! Stem op haar en deel dit bericht zoveel mogelijk!

Dankjewel voor jullie steun!

Team Wahoo Swimming