Trainingweek Oostenrijk nog 12 Dagen

Gepubliceerd op 6 oktober 2024 om 10:02

Nog 12 dagen en dan is het zover! Het trainingskamp in Oostenrijk staat voor de deur! Samen met onze Duitse zwempartner reizen we af naar de prachtige omgeving aan de voet van de Stubai gletsjer, waar we een week lang gaan zwemmen, trainen en genieten van de adembenemende natuur in de bergen.

Tijdens het kamp zullen we niet alleen werken aan onze techniek en uithoudingsvermogen, maar ook tijd nemen om te ontspannen en te genieten van de  Alpen. Dit trainingskamp biedt onze zwemvereniging uit Zaltbommel een unieke kans om samen sterker te worden, nieuwe ervaringen op te doen, en internationale banden te versterken.

De Stubai gletsjer is de ideale plek voor sporters om te trainen op hoogte, met een combinatie van intensieve trainingen in het water en uitdagende wandelingen in de bergen. Door samen te werken met onze Duitse partners bouwen we aan een internationale sportervaring die ons zowel fysiek als mentaal sterker maakt.

Heb jij alles al ingepakt? De countdown is begonnen, en we kijken er naar uit om samen met jullie deze sportieve uitdaging aan te gaan! Oostenrijk, wij komen eraan!