Zwemverslag wedstrijd Barneveld 12 okt 24

Gepubliceerd op 13 oktober 2024 om 09:09

Wedstrijdverslag Regiocircuit - 12 oktober 2024

Gisteren, op zaterdag 12 oktober, namen vijf zwemmers van Wahoo Swimming deel aan een regio circuitwedstrijd in het zwembad De Veluwehal in Barneveld. Onze zwemmers Maud, Elin, Remco, Tim en Ruby hebben zich van hun beste kant laten zien. Onder de bezielende leiding van trainer Marieke, die voor de gelegenheid de rol van ploegleider vervulde, wisten onze zwemmers meerdere persoonlijke records (PR's) te verbeteren.

Vanaf de start om 14:00 uur hing er een energieke en motiverende sfeer in het zwembad. Dit gaf een extra boost aan de prestaties van onze zwemmers. Remco en Tim behaalden mooie tijden op hun favoriete afstanden, terwijl Elin en Ruby met sterke races lieten zien hoeveel progressie ze de afgelopen tijd hebben geboekt. Maud zette ook knappe prestaties neer, en haar techniek en doorzettingsvermogen sprongen eruit.

Een bijzonder hoogtepunt was dat Tim er weer een mooie limiet bij heeft gezwommen voor de Gelderse Kampioenschappen korte baan in november. Een geweldige mooie waar we trots op zijn!

Ondertussen waren Patrick en Reina onderdeel van het Officialkorps, dat onder leiding van scheidsrechter Arjan van Elst ervoor zorgde dat de wedstrijd soepel verliep. Dankzij hun inzet verliep de hele middag zonder problemen, zodat alle zwemmers zich volledig op hun prestaties konden richten.

Om 17:00 uur was de wedstrijd afgelopen en konden we met een voldaan gevoel terugkijken op een succesvolle en gezellige middag.

Vandaag, zondag 13 oktober, zwemmen enkele van onze zwemmers in Papendrecht een wedstrijd. Patrick zal deze keer de rol van ploegleider op zich nemen. Wij wensen de zwemmers ook vandaag weer heel veel succes!

– Wahoo Swimming