Wedstrijd verslag GBK zaterdag 22 juni

Gepubliceerd op 25 juni 2024 om 10:16

Gelderse B Kampioenschappen in Zutphen

Op zaterdag stonden drie zwemmers van Wahoo Swimming aan de start tijdens de Gelderse B Kampioenschappen in zwembad De IJsselslag te Zutphen. Onze zwemmers hebben zich hier uitstekend laten zien met mooie prestaties en persoonlijke records.

Tim:

• 100 meter vrije slag: Tim zwom deze afstand in een tijd van 1:00,51, een persoonlijke verbetering van 1,88 seconden, wat hem een mooie 5e plaats opleverde.
  • 50 meter vlinderslag: Met een tijd van 29,74 seconden behaalde hij een prachtige zilveren medaille en verbeterde hij zijn persoonlijke record met 0,51 seconden.
  • 50 meter rugcrawl: Tim eindigde op de 3e plaats met een bronzen medaille in een tijd van 34,50 seconden, waarmee hij zijn persoonlijke record met 0,48 seconden verbeterde.

Remco:

• 100 meter vrije slag: Remco zwom deze afstand in 1:01,57, een verbetering van 1,89 seconden ten opzichte van zijn vorige tijd.
  • 50 meter rugcrawl: Helaas behaalde Remco hier geen persoonlijk record, maar hij zwom een solide tijd van 34,01 seconden.

Ruby:

• 100 meter vlinderslag: Ruby zwom deze afstand in 1:27,58, een mooie verbetering van haar persoonlijke record met 4,75 seconden, wat haar een 5e plaats opleverde.
  • 50 meter vrije slag: Met een tijd van 31,54 seconden haalde Ruby ruim een seconde van haar oude tijd af en behaalde daarmee een 3e plaats.
  • 200 meter wisselslag: Ruby eindigde deze afstand in 2:50,03, waarmee ze een prachtige 1e plaats behaalde en haar persoonlijke record met 5,63 seconden verbeterde.

Met deze indrukwekkende prestaties hebben onze zwemmers laten zien waar ze de afgelopen maanden hard voor getraind hebben. Wahoo Swimming heeft alleen de wedstrijden op zaterdag gezwommen en niet deelgenomen aan de wedstrijden op zondag.

Na de wedstrijd zijn de zwemmers en officials met hun trainer lekker gaan uiteten en hebben nog lang nagenoten van deze mooie wedstrijd