12 Augustus Int. dag van de Jeugd

Gepubliceerd op 12 augustus 2024 om 08:58

Internationale Dag van de Jeugd bij Wahoo Swimming Bommelerwaard

Op 12 augustus vieren we wereldwijd de Internationale Dag van de Jeugd, een dag die in 1999 door de Verenigde Naties in het leven is geroepen. Deze dag is speciaal gewijd aan jongeren tussen de 15 en 24 jaar, de generatie die in de nabije toekomst een cruciale rol zal spelen in onze samenleving. Zij zijn de toekomst, de leiders van morgen, en het is belangrijk dat we hen de kans geven om zich te ontwikkelen in een veilige en ondersteunende omgeving.

Bij Wahoo Swimming in de Bommelerwaard staat deze dag volledig in het teken van onze jeugd. Wij geloven dat het bieden van een veilige omgeving, waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, leren en groeien, essentieel is voor hun ontwikkeling. Daarom sporten we vanavond dan ook een keer extra tijdens de laatste week van de zomervakantie samen met andere jeugd sporters uit de regio. 

Het thema van dit jaar, "Veilige omgeving voor de Jeugd", sluit naadloos aan bij onze visie. Wij streven ernaar om een plek te bieden waar jongeren zich thuis voelen, waar ze kunnen genieten van sport in een veilige omgeving en waar ze worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. Of je nu een ervaren zwemmer bent of net begint, bij Wahoo Swimming is er altijd ruimte om te groeien en plezier te hebben.

Doe mee en vier de Internationale Dag van de Jeugd met ons op 12 augustus. Laten we samen zorgen voor een veilige, leuke en inspirerende omgeving voor onze jongeren, want zij zijn de toekomst!

Voor meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden, bezoek onze website of neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere dag te vieren!

 

Bron: https://www.un.org