Samen werking met Duitse zwemtrainers

Gepubliceerd op 12 augustus 2024 om 17:49

Samenwerking met Duitse zwemtrainers : Wahoo Swimming tilt ambities naar een hoger niveau

Het nieuwe zwemseizoen bij Wahoo Swimming in Zaltbommel en de Bommelerwaard staat weer voor de deur. Voor veel van onze sporters betekent dit het begin van een seizoen vol sportieve uitdagingen, gezelligheid en plezier in het water. Terwijl de meeste van onze zwemmers zich richten op wekelijkse trainingen en het genieten van de sport, zijn er ook sporters bij Wahoo Swimming die hun ambities naar een hoger niveau willen tillen.

Voor deze ambitieuze zwemmers biedt Wahoo Swimming dit jaar opnieuw iets extra’s. We zijn trots om aan te kondigen dat onze trainers en zwemmers regelmatig naar Keulen, Duitsland, zullen afreizen om daar samen te trainen met Duitse zwemmers en trainers die dezelfde passie en doelen delen. Deze unieke samenwerking vindt plaats onder begeleiding van onze eigen trainers en biedt onze sporters de kans om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en hun grenzen te verleggen.

De trainingen in Keulen gaan verder dan alleen het water. Naast intensieve zwemtrainingen worden ook uitgebalanceerde kracht- en landtrainingen aangeboden. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan mentale training, een essentieel onderdeel van topprestaties in de sport. Deze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat onze zwemmers optimaal voorbereid zijn op hun sportieve uitdagingen.

De samenwerking met de Duitse trainers en de faciliteiten van de Deutsche Sporthochschule (DSHS) in Keulen, stelt Wahoo Swimming in staat om onze zwemmers te ondersteunen in het najagen van hun ambities. Samen werken we aan het realiseren van de dromen en doelen van onze sporters, zowel in als buiten het water.

We kijken uit naar een seizoen vol groei, ontwikkeling en onvergetelijke prestaties, mede dankzij deze bijzondere samenwerking.