Trainers blog leuk en leerzaam!

Gepubliceerd op 31 augustus 2024 om 08:52

Leuk nieuws om te delen!

Onlangs heb ik een verhaal geschreven voor een trainersblog waar ik actief aan bijdraag. Als trainer valt het me op dat er vaak weinig interactie is tussen trainers van verschillende verenigingen, waardoor we vaak blijven borduren op de kennis die we binnen onze eigen club opbouwen. Nu maak ik zelf al snel een praatje tijdens wedstrijden of als ik bij andere verenigingen aan de badrand sta, maar dat doet niet iedereen even makkelijk.

In mijn zoektocht naar online platforms waar trainers elkaar feedback en informatie kunnen geven, ontdekte ik dat deze ofwel moeilijk te vinden zijn, of niet handig in gebruik.

Daarom zijn we zelf een blog gestart, en de eerste leuke reacties stromen nu al binnen! Als voorbeeld kregen we al snel een aantal interessante stellingen binnen, zoals: hoe belangrijk is mentale training? Hoe ga je om met ouders die prestatiedruk op hun kinderen leggen? En hoe essentieel is het om bijvoorbeeld een spelelement te integreren in een training? De eerste reacties, zelfs uit Amerika en Oostenrijk, zijn ontzettend leerzaam en inspirerend.

Mocht je als trainer ook graag willen meepraten op ons trainersblog, reageer dan even met een berichtje via de WhatsApp-knop, en we laten je weten hoe je deel kunt uitmaken van deze groeiende groep trainers!