Komend weekend: Tweede wedstrijdweekend van het seizoen voor Wahoo Swimming!

Gepubliceerd op 26 september 2024 om 14:43

Na een sterke seizoensstart staat dit weekend alweer de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. Het belooft opnieuw een spannend en divers weekend te worden met zowel de jongere zwemmers als de senioren in actie.

Zaterdag: Minioren in actie in Wageningen

Op zaterdag komen onze jongste zwemmers, de minioren, in actie tijdens een wedstrijd in Wageningen. Voor veel van deze jonge zwemmers is het één van de eerste kansen om zichzelf te bewijzen in een officiële wedstrijdsetting. Dit is een leuke gelegenheid om ervaring op te doen en hun groei te laten zien in het zwembad. De Wahoo minioren hebben hard getraind en wij zijn ervan overtuigd dat ze klaar zijn om hun beste prestaties neer te zetten.

Veel succes, jonge Wahoos!

Zondag: Eerste internationale wedstrijd in België!

Op zondag reizen we voor de allereerste keer dit seizoen met ons team af naar België voor een spannende internationale wedstrijd. Dit wordt een uitdagende wedstrijd waarbij onze zwemmers de kans krijgen om hun krachten te meten met teams uit het buitenland. We kijken ernaar uit om te zien hoe ze zich verhouden tot de internationale concurrentie en verwachten mooie resultaten. Dit is een geweldige kans om te groeien, ervaring op te doen, en het beste uit zichzelf te halen. Go Wahoos!

 

Met wedstrijden op zowel zaterdag als zondag belooft dit weekend een intensieve, maar zeer sportieve start van het seizoen te worden. Samen gaan we er een succesvol weekend van maken!

Veel succes aan alle zwemmers! We geloven in jullie. #GoWahoos 🏊‍♀️🌍💪