Wahoo Swimming zwemmen in Zaltbommel

Gepubliceerd op 28 september 2024 om 03:17

 Wahoo Swimming breidt zwemuren uit naar Zaltbommel!

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat Wahoo Swimming vanaf 7 oktober 2024 een extra vast zwemuur zal aanbieden in zwembad De Sportwaard in Zaltbommel! Dit moderne zwembad is ideaal gelegen voor veel van onze leden en biedt de perfecte faciliteiten om onze zwemtrainingen naar een hoger niveau te tillen.

Ons nieuwe vaste zwemuur zal plaatsvinden elke maandag van 21:15 tot 22:15. Dit tijdstip is speciaal gekozen om zowel recreatieve als fanatieke zwemmers extra gelegenheid te bieden hun techniek te verbeteren en fit te blijven. Zwembad De Sportwaard is voorzien van alle gemakken die onze vereniging belangrijk vindt: van uitstekende zwemfaciliteiten tot een prettige sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Wat betekent dit voor onze leden?
- Dit extra zwemuur is een uitbreiding van onze bestaande trainingsmogelijkheden en zorgt voor meer flexibiliteit voor onze zwemmers.
- De reguliere trainingsuren in Andel blijven ongewijzigd. Daarnaast blijven we ook op dinsdag trainen in het 50 meter bad in Oosterhout, Noord-Brabant.
- Kortom, meer keuze zonder dat er iets verandert aan de vertrouwde zwemtijden en locaties!

We zijn ontzettend blij met deze uitbreiding en weten dat onze zwemmers net zo enthousiast zijn als wij. Dit extra uur biedt een mooie kans voor onze vereniging om verder te groeien en nog meer zwemmers aan te trekken. Het biedt ook onze huidige leden meer mogelijkheden om aan hun zwemvaardigheden te werken, of ze nu op recreatief of competitief niveau trainen.

Iedereen is welkom!
Naast onze bestaande leden, verwelkomen we natuurlijk ook graag nieuwe zwemmers! Ben jij enthousiast om je zwemvaardigheden te verbeteren, of zoek je een leuke en actieve vereniging in de buurt van Zaltbommel? Aarzel dan niet om je aan te melden en kom eens langs voor een proefles.

Wij kijken ernaar uit om samen het water in te duiken en deze nieuwe locatie te omarmen als een belangrijk onderdeel van onze zwemvereniging. **Zien we je binnenkort in De Sportwaard?

Datum start nieuw zwemuur:7 oktober 2024
Tijd:Maandag van 21:15 tot 22:15
Locatie: Zwembad De Sportwaard, Zaltbommel

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op via onze website of spreek ons aan tijdens een van de trainingen. Tot snel in het water!