Bezoek door kleding merk 4Life directie

Gepubliceerd op 18 oktober 2024 om 09:24

Bezoek van 4Life – Samen het Verschil Maken

We zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat de oprichters van het streetwear merk 4Life binnenkort Wahoo Swimming zullen bezoeken! 4Life, bekend om hun stijlvolle collectie van oversized hoodies, slim fit shirts, en sinds kort ook zipt hoodies, zet zich in voor positieve verandering. Dit jonge en snelgroeiende merk laat niet alleen een modieuze indruk achter, maar draagt ook actief bij aan goede doelen wereldwijd.

Zo hebben ze recent nog een basisschool in Thailand bezocht om kinderen uit kansarme gezinnen te ondersteunen met onderwijs, spel en gezonde voeding. Nu richt 4Life hun positieve energie op Wahoo Swimming, en specifiek op onze geweldige atleet Roel, een zwemsporter met een visuele beperking.

Bij Wahoo Swimming zijn we trots op ons aanbod van inclusieve sporten. We geloven in de kracht van sport voor iedereen, ongeacht eventuele beperkingen. Samen met 4Life gaan we onderzoeken hoe hun steun kan bijdragen aan de sportieve ontwikkeling van Roel, en hoe we nog meer impact kunnen maken binnen onze zwemvereniging.

Dit bezoek markeert een spannende samenwerking waarbij Wahoo Swimming en 4Life de handen ineenslaan om het verschil te maken. We kijken ernaar uit om samen een positieve verandering te realiseren!

Samen maken we het verschil! #MakingADifference #SupportAthletes #InclusiveSports #WahooSwimming #4Life #StreetwearWithPurpose