Dag van de vriendschap

Gepubliceerd op 30 juli 2024 om 14:45

Wahoo Swimming viert de Internationale Dag van de Vriendschap op 30 juli

De ‘Internationale Dag van de Vriendschap’ (International Day of Friendship) wordt jaarlijks op 30 juli gehouden en is een initiatief van de Verenigde Naties. De dag is in het leven geroepen om de rol te benadrukken die vriendschap speelt in het bevorderen van vrede in verschillende culturen.

Bij Wahoo Swimming vieren we graag op deze dag de vriendschappen met onze collega’s en leden! We brengen behoorlijk wat tijd door met trainen, werken en ontspannen samen met onze teamgenoten en collega's. En ja, hieruit komen ook mooie, dierbare vriendschappen voort.

Vier Samen met Ons!

Vandaag is de dag om deze ontmoetingen en vriendschappen in het zonnetje te zetten. Dit kan heel klein door het überhaupt uit te spreken naar vrienden bij de vereniging, of het kan groter door leuke foto’s te delen op onze social media kanalen.

Hoe kun je meedoen?

Spreek het uit:

Neem een moment om je waardering voor je zwemmaatjes en collega’s uit te spreken.
Deel foto’s:

Deel leuke herinneringen en foto’s van jouw favoriete momenten met vrienden bij Wahoo Swimming op onze social media kanalen. Gebruik de hashtag

Maak nieuwe vrienden:

Wees open voor nieuwe vriendschappen en ontmoetingen tijdens onze activiteiten en trainingen.

Bij Wahoo Swimming geloven we dat sterke vriendschappen bijdragen aan een positieve en ondersteunende omgeving, zowel binnen als buiten het zwembad. Laten we samen de Internationale Dag van de Vriendschap vieren en de band met onze zwemfamilie versterken!

Sportieve groeten,

Het Team van Zwemvereniging Wahoo Swimming

#FriendshipDayWahooSwimming.

Volg ons voor meer updates:
- Website: [www.wahooswimming.nl]
- Facebook: [facebook.com/wahooswimming]
- Instagram: [@wahooswimming]